Преди седмица в интернет пространството се появи първата изтекла снимка

...
Преди седмица в интернет пространството се появи първата изтекла снимка
Коментари Харесай

Нова изтекла снимка показва безрамковата красота на Xiaomi Mi Mix 3





Преди седмица в интернет пространството се появи първата изтекла фотография на Xiaomi Mi Mix 3, която сподели новата дизайнерска философия на китайската компания - идентични рамки от всички страни, вместо познатата брадичка от предходните две поколения. Сега имаме и второ изображение, което удостоверява новия аспект на устройството.

Изглежда Xiaomi ще употребява метода на iPhone X - давайки илюзията за доста по-голямо съответствие екран-тяло, с помощта на идентичните рамки от всички страни на предния панел. Това обаче изисква унищожаване на селфи камерата от предната част. Много други производители избраха да употребяват изскачаща камера, само че не е ясно дали Xiaomi са заложили на сходно решение.



Това, което се вижда ясно от фотографията, е представителят в горната част на предния панел и бутоните за тон и изключване в дясната част. Интересно е, че телефонът употребява MIUI 9 интерфейс, а не новия 10. От една страна това е обяснимо, предвид на статуса на първообраз, който евентуално има устройството. От друга обаче е съмнително и както всички сходни лийкове, би трябвало да се отнасяме с известна доза песимизъм.

Xiaomi към момента няма публични мнения и информация за Mi Mix 3.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР