Преди седмица в Instagram профила на Кортни Кокс е появи

...
Преди седмица в Instagram профила на Кортни Кокс е появи
Коментари Харесай

Влюбен ли е Матю Пери в Кортни Кокс

Преди седмица в Instagram профила на Кортни Кокс е появи фотография, на която виждаме актрисата да театралничи с екранната си половинка от " Приятели " - Матю Пери.

Двамата наподобяват доста щастливи дружно, а и не можем да отречем, че бяха една от обичаните ни двойни в сериала. Не сме и предполагали обаче, че има възможност Матю Пери в действителност да е влюбен в Кортни Кокс и то през всичките тези години.

Близък на Матю Пери споделя пред изданието US Weekly, че съгласно него артистът постоянно е обичал Кортни Кокс и по този начин и не е съумял да се пребори с възприятията си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Ное 7, 2019 в 3:16 PST

Да не забравяме, че Матю Пери по този начин и не се е женил. Имал е връзка с Ясмин Блийт, Джулия Робъртс, Лизи Каплан, само че в никакъв случай не е стигал до брак. Нищо чудно източникът да се окаже прави и Матю Пери в действителност да е влюбен в екранната си брачна половинка.

Няма по какъв начин да не обърнем внимание обаче, че въпросните изказвания се появиха малко откакто се заприказва за продължение на " Приятели ", по тази причина и нищо чудно тези изявления да са единствено, с цел да се подвига малко повечко звук. Да не забравяме, че въпреки всичко сега Кортни Кокс има връзка с ирландския музикант Джони Макдейд.
 “Приятели”, HBO Max и какво се готви за екипа на сериала
“Приятели ” още веднъж (дано) на екран

Какво се знае за плана в стадий на договаряния
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР