Преди седмица, миската получила покана от собствениците да се включи

...
Преди седмица, миската получила покана от собствениците да се включи
Коментари Харесай

Джулиана Гани взриви с участие най-голямата дискотека в Азия


Преди седмица, миската получила покана от притежателите да се включи с присъединяване като гост-звезда в новогодишната стратегия на клуба. Те разпознали родната плейбой звезда и били впечатлени от атрактивната осанка на Джулката, както и от запознанството й с нея. Били безпределно щастливи щом тя приела предлагането им. Силиконовата гърла красеше плакатите и многочислените билбордове, които популяризираха събитието. Мис Силикон показа и клип от присъединяване си, в който се вижда по какъв начин избухва на сцената за наслада на посетителите, които не стопират да я снимат с телефоните си.

Под видеото Гани написа: „ Имам достойнството да направя първото си присъединяване отвън България навръх Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че даже накрай света хората ми се радват и желаят да работим дружно! Дано множеството ми участия в бъдеще да бъдат на такова - Световно равнище! Честита Нова година! “.

Красавицата споделя, че е получила оферта да подпише и едногодишен контракт за участия в Mega Dance Center, както и в други заведения на същите притежатели, като сега обмисля предлагането.

Фенове на миската разясняват, че любимката им е вдигнала толкоз високо летвата с тази своя изява, че надали колежките й ще могат да я стигнат и да се мерят с нея.

Романтичната отмора ба Филипините, която гаджето на Джулиана – Илиян Найденов, й подари след присъединяване й в „ Биг Брадър “ е към своя край. След няколко дни влюбената двойка се прибира в България, а провокативната моделка дава обещание доста изненади за своите почитатели на родна земя.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР