Преди седмица Лудогорец победи с минималното 1:0 Зрински (Мостар) и

...
Преди седмица Лудогорец победи с минималното 1:0 Зрински (Мостар) и
Коментари Харесай

Лудогорец трябва да покаже, че си е научил урока

Преди седмица Лудогорец победи с минималното 1:0 Зрински (Мостар) и пропусна да реши разногласието сред двата отбора още в Разград. Днес " орлите " излизат пред горещата босненска аудитория и би трябвало да показват безспорно по високата си класа, с цел да се класират за плейофите на Лига Европа. Съставът на Пауло Аутуори не е по никакъв начин безапелационен от началото на сезона и към този момент се елементарни с упоритостите си за присъединяване в групите на Шампионската лига. Вторият по мощ европейски шампионат обаче също дава опция за срещи със мощни противници и положителни доходи.

Провалът против унгарския МОЛ Види беше болезенен урок за разградчани и те надали ще си разрешат още веднъж да отпаднат от по-слаб противник. Многото пропуски сигурно тревожат щаба на Лудогорец, само че през днешния ден тимът има късмет да покаже, че последователно намира себе си и да влезе в нараснало самочувствие в дербито с ЦСКА-София, което следва в неделя.

Зрински не е име, което респектира, само че разполага с технични млади футболисти, които са способни да основат проблеми на отбраната на българския първенец. Домакините обаче надали ще се хвърлят в офанзиви през цялото време, тъй като са наясно, че един гол в тяхната врата значително ще постави завършек на интригата. Броени часове преди мача босненският отбор смени треньора си и на мястото на Анте Мише пристигна Блаж Слишкович.

Домакините се надяват дуелът в Широки Брег да се трансформира в повтаряне на този сред ФК Сараево и Левски през 2012 година. Тогава " сините " завоюваха в София с 1:0, само че на реванша отстъпиха с 1:3 и бяха отстранени още във втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Зрински обаче има неприятен спомен от предходната си среща с български тим. През 2013 година отборът от Мостар се падна с Ботев (Пловдив) в Лига Европа и отпадна след 0:0 и 0:2.
Лига Европа, трети квалификационен кръг:

ЗРИНСКИ (МОСТАР) - ЛУДОГОРЕЦ (в първия мач 0:1)

Вероятни сформира:

ЗРИНСКИ (4-2-3-1): Солдо; Кадушич, Яковлевич, Лащро, Микитек; Пезер, Чиряк; Филипович, Билбия, Йович; Бекич
Старши треньор: Б. Слишкович
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Ренан; Сисиньо, Форстър, Моци, Натанаел; Дяков, Горалски; Лукоки, Марселиньо, Вандерсон; Мисиджан
Старши треньор: П. Аутуори

СЪДИЯ: Бас Найхуйс (Холандия)
СТАДИОН: " Пекара ", Широки брег
НАЧАЛО: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР