Преди седмица Google съобщи, че всички приложения от Google Workspace

...
Преди седмица Google съобщи, че всички приложения от Google Workspace
Коментари Харесай

Защо потребителите на Android ще спрат да пишат мейли

Преди седмица Гугъл заяви, че всички приложения от Гугъл Workspace скоро ще имат интегриран изкуствен интелект, който ще може да генерира най-различни текстове вместо нас. 
 ChatGPT, Гугъл, Preply и коя е по-добрата търсачка
ChatGPT vs Гугъл - коя е по-добрата търсачка

Има ли явен победител

Това значи, че към този момент ще можем единствено да зададем тематика или опорни точки в Гугъл Docs или Gmail и софтуерът самичък ще генерира текст по подадената информация. 

Изглежда тези екстри скоро ще станат част и от прекарването ни с Android, откакто преди дни сътрудниците от 9To5Google откриха в кода на Android данни, които разкриват по какъв начин изкуственият разсъдък ще работи в подтекста на мобилната система. 
 Снимка 611435

От оповестената информация научаваме, че Gmail и Гугъл Docs ще могат освен да пишат текст, само че и да поправят, обогатяват и форматират по разнообразни способи към този момент написани известия. 

Очевидно ще бъде внедрена дребна иконка с формата на магическа пръчка, която при натискане ще ни дава разнообразни варианти за това какво желаеме да получим. 

Така да вземем за пример единствено с няколко докосвания ще можем да зададем на софтуера да постави булет точки, да обособи параграфи или пък да придаде по-сериозно звучене на текста. 
 Гугъл Bard и какво знаем за различната на ChatGPT система
Гугъл отвръща на удара на ChatGPT

Какво е Гугъл Bard

Първоначално обаче ще е налична единствено услугата за генериране на чист текст, като в това време Гугъл продължава да работи интензивно по внедряването и на останалите екстри. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР