Преди седмица Бони публикува в социалните мрежи снимки с малко

...
Преди седмица Бони публикува в социалните мрежи снимки с малко
Коментари Харесай

Бони се изпокара с дъщеря си заради бебето

Преди седмица Бони разгласява в обществените мрежи фотоси с малко бебе, а на част от фрагментите мургавелката бе в компанията на щерка си Михаела. „ Имаме си бебе! Най-новият член в нашето семейство! Да ни е живо, крепко и благословено момчето... Ти си нашето ВСИЧКО! Обичаме те ”, показа разчувствана певицата под фрагментите с малчугана, който носи боди с надпис „ Маминка Бони “.



Певицата, щерка й Михаела и „ внучето “

Всички почитатели на изпълнителката започнаха да й честитят, че е станала баба, тъй като помислиха, че бебето е на щерка й Михаела. Оказа се, че ромката е излъгала и детето е на племенницата на певицата. Бонка желала да си направи малко реклама и решила да показа бебето като свое внуче. Приятели и познати безусловно запалили телефона на изпълнителката, на щерка й Михаела и на гаджето й. Щерката на ромката полудяла от хилядите честитки и известия. Тя се скарала с майка си, която решила да си прави тъпа реклама с бебето. В момента Бони и Михаела са в обтегнати връзки поради „ внучето “ на фолкаджийката. Изпълнителката на „ Клада от пристрастености “ реши да внесе изясненост по случая с бебето.

Бони благодари на всички за благите думи и благопожелания и акцентира: „ Децата ни подаряват наслада, благополучие и безгранична обич. Те са нашата горделивост и нашето бъдеще. Ще се грижим за тях, ще ги възпитаваме и обичаме, до момента в който очите ни гледат, ушите ни слушат и сърцето тупти! А на моята обичана племенница, носеща моето име – Бони, давам обещание да бъда постоянно до тях ”.
„ Уикенд “ научи, че изпълнителката от лекия род е била накарана от щерка си Михаела да внесе изясненост по случая. Младото момиче, което също се пробва да пробие като певица, има сериозна връзка с момче, което има конна база край София. Двамата се обичат, само че не обявяват връзката си. Михаела върви да оказва помощ за грижите за конете. Младата наследничка на Бони е много по-разумна от нея, не желае да пробива на музикалната сцена със кавги, подправени вести и наедрял силикон.

Миа, както се показва Михаела, е естествено красива и за разлика от щерките на Анелия и Лияна, няма джуки и гърди. Младото момиче очевидно е много по-разумно от родителката си Бони, тъй като точно то я е предиздвикало да си признае за подправения пиар с бебето на племенницата й.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР