ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 2 часа и 43 минути Режисьор: Кристофър МакКуори В главните

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 2 часа и 43 минути
Режисьор: Кристофър МакКуори
В главните
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 2 часа и 43 минути Режисьор: Кристофър МакКуори В основните функции: Том Круз, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хейли Атуел, Винг Раймс, Саймън Пег, Есай Моралес Бюджет: към 290 милиона долара С какво да се подготвим: който и да е от филмите " Мисията невъзможна "
Колкото и да не ни се има вяра, " Мисията невъзможна " излезе през далечната 1996 година Оттогава, към този момент 27 години, Том Круз не желае да се раздели с героя си Итън Хънт. И през днешния ден, цели шест кино лентата по-късно, продължава да ни убеждава, че колкото и отчайваща и невъзможна да наподобява дадена задача, Хънт постоянно се оправя.

Безспорно, триумфът на франчайза се дължи на Круз, на неговата харизма, само че и на обстоятелството, че държи самичък да извършва всяка една каскада - без значение какъв брой комплицирана и рискова е тя. Нещо, което и преди 27 години, и в този момент не е доста постоянно срещано за артисти от неговия диаметър в Холивуд. Повечето разчитат на дубльори, зелени екрани и магията на компютърните технологии. Не че специфични и компютърни резултати няма и във филмите за " Мисията невъзможна ", само че Том Круз и компания вършат по този начин, че те да не се виждат елементарно.

През 2019 година артистът разгласи смелите си проекти да постави завършек на франчайза (или най-малко на дейното си присъединяване в него) с една история, разграничена в два кино лентата. Първоначалната концепция бе седмият " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " да се завърти по кината през 2021 година, а осмият - година по-късно.
 Снимка 625820

Е, след това пристигна пандемията и тези проекти бяха по този начин разбъркани, че ще забележим седмия филм едвам в този момент, две години след в началото оповестеното.

Поне все още реакциите на критиците към " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " са повече от положителни. Прогнозите за приходите в бокс офиса също са много смели. Най-големите хвалебствия обаче отиват при високото равнище на екшън сцените.

А говорейки за, ще бъде същинско закононарушение да не споменем тази, оповестена за най-голямата и рисковата в историята на киното.
 Снимка 625812

Още в филмовия откъс ни е показано по какъв начин Итън Хънт се ускорява с мотоциклет и скача с него от канара. Следва свободно рухване и отваряне на парашут. Е, цялото това нещо е напълно същинско. Да, мотоциклетът не се движи по действителни скали, а по особено построена рампа, само че бездната изпод си е напълно същинска. Самият Том Круз го ръководи и извършва каскадата, която би могла да му коства живота, ако и най-малкият подробност се обърка.

Най-налудничавото е, че артистът загатна, че за втората част готви нещо даже по-впечатляващо като осъществяване. Ето по тази причина е популярен.

Но никой да не си и помисля, че това ще бъде единствената екшън сцена в " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа ", която ще ни накара да захапем облегалката пред нас от кеф.
 Снимка 625804

Във кино лентата Итън Хънт приема следващата си рискова и невъзможна задача, откакто в " Мисията невъзможна: Разпад " (2018 г.) съумя да избави света за следващ път. Задачата и този път е комплицирана и обгърната в доста въпросителни. Но Хънт е привикнал да работи, без да знае цялата информация. Сега обаче е изправен пред може би най-силния и непредвидим зложелател досега - изкуствения разсъдък.
анкета
Ще гледате ли " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа "?
Да, струва си най-малкото поради каскадата с мотора Не, първите филми бяха по-вълнуващи Екшън като екшън Том Круз от дълго време не ми е приветлив
Да, струва си най-малкото поради каскадата с мотора

Не, първите филми бяха по-вълнуващи

Екшън като екшън

Том Круз от дълго време не ми е приветлив

Същността, както е името му във кино лентата, е самообучаващ се изкуствен интелект, който може да вкара нов международен ред единствено за секунди. Той е и доказателството, че колкото и хубаво нещо да са, новите технологии и дигитализацията са нож с две остриета. А и постоянно ще се откри човек, който да желае да ги подчини на волята си. В случая това е Гейбриъл (Есай Моралес).

Надпреварата ще бъде безмилостна и изпълнена с доста обрати, а всички - както положителните, по този начин и неприятните, ще са по петите на специфичен ключ, който може да се окаже най-ценното и значимо нещо в света.
 Снимка 625823

В цялата тази картинка са забъркани и добре познати лица от предните филми като Илса Фауст (Ребека Фъргюсън), Лутър (Винг Раймс), Бенджи (Саймън Пег), Алана (Ванеса Кърби) и Юджийн Китридж (Хенри Черни), който не бяхме виждали от първия филм.
 Том Круз и някои от най-опасните му каскади във филмите за
Том Круз е популярен - пет от най-опасните му каскади за " Мисията невъзможна "

Актьорът желае феновете да останат оптимално удовлетворени от екшъна

Без да издаваме нищо, ще кажем единствено, че се причисляваме към към този момент споделените отзиви, че Хейли Атуел - едно от новите лица във франчайза, съумява да направи всяка сцена със свое присъединяване, нейна. Същото в цялостна мощ важи и за други две дами - Пом Клементиеф и Ванеса Кърби.

" Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " е по кината от 14 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР