Преди през 2020 г. Меган Фокс и Machine Gun Kelly

...
Преди през 2020 г. Меган Фокс и Machine Gun Kelly
Коментари Харесай

Ще има ли в крайна сметка сватба за Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Преди през 2020 година Меган Фокс и Machine Gun Kelly да се съберат около фотосите на кино лентата Midnight in the Switchgrass, актрисата удостовери, че се разделя със брачна половинка си Брайън Остин Грийн, за който беше женена съвсем 10 години и от който има трима синове - Ноа (10 г.), Бодхи (9 г.) и Джърни (6 г.). Тя подаде молба за бракоразвод през ноември 2020 година, като още през юни същата година връзката ѝ с Machine Gun Kelly стана публична. През януари 2022 година пък новата двойка разгласи годежа си.
 Заедно ли са още веднъж Меган Фокс и Machine Gun Kelly
Заедно ли са още веднъж Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Почти два месеца след слуховете за невярност

Не всичко в връзките им обаче очевидно е вървяло безпрепятствено, защото този февруари за първи път се заприказва за раздялата им. До такава по този начин и не се стига, само че проблемите им са факт. Самата Меган Фокс се издаде за това като качи (вече изтрит) пост в Instagram, с който намекваше за невярност.

На фона на слуховете актрисата и Machine Gun Kelly се появиха дружно на събитие, а източник на Us Weekly изясни проблемите посред им с това, че и двамата са " доста буйни ", а връзката им е " интензивна ". " Тази композиция от време на време може да експлодира ", добави още източникът и посочи, че двойката постоянно минава през подобен вид драми. " Това в действителност е информационен проблем, върху който би трябвало да работят, и по тази причина вървят на консултация ".

По-късно Меган Фокс посочи, че в действителност невярност от страна на Machine Gun Kelly не е имало, само че все пак се появи без него на празненството на Оскарите на 12 март.

И двамата обаче очевидно не престават да се борят за любовта си и работят върху връзката си, защото единствено преди броени дни бяха видяни да се държат за ръце на сантиментално пътешестване до Хавай. " Това бягство на Хаваите беше тъкмо това, от което се нуждаеха, с цел да се свържат още веднъж и да работят върху връзката си ", издава различен източник още веднъж пред Us Weekly. Той споделя още, че и Меган Фокс, и Machine Gun Kelly имат всички планове да прекарат живота си дружно и да се постараят да решат проблемите си.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и догатките, че двамата са развалили годежа си
Развалили ли са годежа Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Ще преодолее ли двойката проблемите си

Двойката явно е подхванала свое лично по-спокойно движение, което обаче няма по какъв начин да не се отрази и на идната им женитба. Тя не е анулирана, само че все още организацията ѝ е на пауза. Източникът разкрива също, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са възнамерявали голяма сватбена гала в Лос Анджелис. Дали обаче такава в последна сметка в действителност ще се случи, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР