Преди пресинга има показване, демонстрации, разяснения, а пък крясъците и

...
Преди пресинга има показване, демонстрации, разяснения, а пък крясъците и
Коментари Харесай

Разговор по мъжки: Шеф Ангелов

" Преди пресинга има проявление, демонстрации, уточнения, а пък крясъците и писъците идват след многочислени неточности ". Това съобщи в особено изявление пред камерата на " Плюс-Минус. Коментарът след новините " един от най-големите готвачи у нас, който е водещ на обичаното шоу на всички българи " Hell's Kitchen " във връзка дали би трябвало да има пресинг или прилепяне, с цел да има резултат в кухнята.
 
Шеф Ангелов изясни, че душeвността, дисциплината и кулинарните умения са част от общия общ брой неща, които човек би трябвало да има, с цел да работи в професионална кухня.

" Страдам за всеки един участник, който напусне, тъй като съм ужасно прочувствен човек. Намирам обаче метод да продължа. Не считам, че е срамно един мъж да плаче. Близки ставаме с хората, които вземат участие. Всеки ден стартират изначало и малко хора умеят да продължат с чест и без сръдни ", съобщи един от най-големите готвачи у нас.
 Шеф Виктор Ангелов NOVA
Той бе безапелационен, че всеки човек, който се занимава с готвене, би трябвало да има усет, а съгласно него геният не е дарба, е нещо, което се развива.-->
 
" Може ли всеки да стане художник? Абсолютно всеки може да стане художник, само че не всеки може да стане свръхестествен. Човек, следвайки разпоредбите, би могъл да бъде добър и сполучлив, само че да бъдеш изобретател в кухнята, се изискват повече качества ", счита началник Ангелов.
 
Той изясни, че не всеки доста добър готвач може да бъде добър управител, като даде любопитен образец с родните ни футболисти. " За да си добър началник, би трябвало да си екипен състезател и да носиш особена магия и сила, която да сплотява останалите ", съобщи началник Ангелов.
 
Един от най-големите готвачи у нас изясни, че в България с течение на времето е намерил салдото сред това, което дава и това, което получава.
 Шеф Виктор Ангелов NOVA
" С годините човек се амортизира и не може да е по този начин деятелен, както е бил като млад. Още на 25-26 години ми стана ясно, че би трябвало да направя стъпка в посока личен ресторант, където да мога да изградя своя идея ", описа той.
 
А дали е влиятелно да си готвач в България, можете да разберете във видеото.
 
Гледайте Hell’s Kitchen България от вторник до четвъртък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР