Преди повече от тридесет години на българска сцена стъпва една

...
Преди повече от тридесет години на българска сцена стъпва една
Коментари Харесай

Специално за БНТ: Диско звездата Сандра

Преди повече от тридесет години на българска сцена стъпва една от кралиците на диско музиката - Сандра. И ето, че три десетилетия по-късно музиката й все толкоз настояща за българските почитатели, които още веднъж препълниха зала 1 на НДК.


Българска национална телевизия: Добре пристигнали още веднъж в България! Не сте за първи път тук, можем да се върнем обратно във времето чак до 80-те години. Какви са първите Ви мемоари от страната ни?

Сандра, певица: Помня, че първия път, когато пристигнах тук бях с трио " Арабеск ", само че не мога да си спомня коя година беше. За последно обаче бях в България преди две години за последния си концерт.
Българска национална телевизия: Какво е да имаш толкоз лоялни почитатели?

Сандра, певица: Много обичам българската аудитория, знам че тук имам доста почитатели. Винаги са в контакт с мен и знаят всичко за мен! Това ме прави извънредно щастлива! Нямам думи, толкоз се веселя, че ме поддържат по този метод! Това са хора от моето потомство, те към този момент имат деца, които също слушат моята музика. Прекрасно е, че това се предава през поколенията. Макар и 30 години по-късно, огромна част от почитателите са същите. Много се гордея с това! Постоянно виждам хората в публиката, които са качили на раменете си своите деца. Цели фамилии пеят дружно с мен на концертите. Това са някои от най-лоялните ми почитатели през годините.
Сандра е един от дребното актьори, които в никакъв случай не са спирали да бъдат на сцената. А музиката й я е отвела до всички кътчета на света.

Българска национална телевизия: На сцената сте от толкоз доста години, по какъв начин поддържате форма?

Сандра, певица: Наистина не знам, очевидно просто привикнах. Това е моят живот! Винаги съм желала да върша това и обичам работата си до през днешния ден.
Българска национална телевизия: Напоследък пътувате доста постоянно, графикът Ви постоянно е цялостен. Живеете в топла Испания, само че ето, че в този момент сте в България през зимата. Как се чувствате тук?

Сандра, певица: Знаете ли, сега тук е по-хубаво от Ибиса. На острова всичко е затворено, мрачно. Много обичам през зимата да навестявам други страни и да не съм в Ибиса. Освен към Коледа, тъй като тогава цялото семейство се събира, всички сме си у дома. Ходим на плажа, разхождаме се дружно. Просто е друго. Винаги съм си казвала, че няма да работя по коледните празници. За мен това е най-важното време да съм дружно със фамилията си. Но ще работя на Нова година, тогава съм в Москва, тъй като моите деца към този момент са на 24 и са решили да вървят по празненства. Което пък значи, че мама е сама у дома! И тъй като не желая да си заставам сама, взех решение че е добър миг за концерт! Но Коледа си е единствено за мен и фамилията, в действителност боготворя този празник. Винаги обикалям празничните базари, уповавам се да съумея да посетя и вашия тук.
А за нас остава единствено да се надяваме, че напълно скоро ще забележим Сандра още веднъж на българска сцена!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР