Преди повече от половин година журналистката Ани Цолова обяви, че

...
Преди повече от половин година журналистката Ани Цолова обяви, че
Коментари Харесай

Бизнесът на Ани Цолова забуксува! Бившата водеща изкарала само 3 000 лева за миналата година

Преди повече от половин година журналистката Ани Цолова разгласи, че ще става бизнесдама, припомня HotArena.

Бившата водеща на „ Здравей, България “ гръмко промотира началото на новото си начинание – преподавател по обществена тирада. Телевизионната звезда основа компания „ Говори, с цел да те видят “ и си направи уебсайт с стратегиите за образование.

Според уебстраницата на новия си бизнес Ани предлага лекции за информационни умения, спешен пиар, презентационни умения и сполучливо телевизионно изявление.

Цолова беше уверена, че бизнесът й ще има огромен триумф, тъй като е ориентиран в ниша, която не е чак толкоз развита в България към момента, а и тъй като е обществено лице, хората я познават и биха й дали своят вот доверие. Да, но не, писа „ Галерия “.

Повече от шест месеца след началото на новото начинание Ани изпитва големи усложнения, тъй като ползата към активността й е съвсем нулев. Справка с комерсиалния указател демонстрира, че за предходната година Цолова е заявила чисти доходи в размер на 3 000 лв..

Тази сума не се отнася за цялата 2018 година, а единствено за последните два-три месеца, само че даже и за този интервал парите са извънредно малко. Разделено на три, се пада, че Ани е изкарвала по 1000 лв. на месец – десетки пъти по-малко от месечното й заплащане в „ Нова “.

За бизнес неуспехите на Цолова приказва и още един факт. Когато започва активност, някогашната водеща разгласи, че няма да работи сама, а с екип от психолози и рекламни експерти. Беше ги поместила в уеб страницата си. Сега на уебстраницата стои единствено и само нейната визитка, а от сътрудниците й няма и диря.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР