Преди повече от месец Меджик Джонсън хвърли истинска бомба сред

...
Преди повече от месец Меджик Джонсън хвърли истинска бомба сред
Коментари Харесай

Кой предаде Меджик

Преди повече от месец Меджик Джонсън хвърли същинска бомба измежду почитателите на Лос Анджелис Лейкърс, обявявайки, че напуща управителния си пост в клуба.
 Меджик Джонсън, ЛА Лейкърс и за какво легендата напусна поста си
Когато даже Меджик не може да сътвори магия

Меджик Джонсън разгласи, че напуща поста си в ЛА Лейкърс

Това пристигна като гръм от ясно небе за всички, а още по-странно беше, че Джонсън не можа да даде смислена причина за напускането си. Е, денят на истината настъпи и една от легендите на NBA най-сетне разкри какво се крие зад решението му.
 Леброн Джеймс, Стеф Къри, Янис Адетокумбо, NBA и кои са най-продаваните екипи
Кои са най-продаваните екипи в NBA

Може ли някой да детронира Краля

Междик Джонсън гостува в предаването на ESPN First Take, където уточни генералният управител Роб Пелинка като основния провинен. Според него, Пелинка е приказвал зад тила му и е убеждавал хората в клуба, че в действителност Меджик не работи задоволително старателно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ESPN (@espn) на Май 20, 2019 в 10:53 PDT

Това е разгневило легендата на Лейкърс, тъй като счита това за цялостни нелепости. Въпреки шушукането зад тила, е решил да продължи. Чашата обаче е преляла, когато Междик е желал да уволни треньора Люк Уолтън, тъй като не е считал, че е задоволително добър за задачите на клуба. Пелинка обаче е протакал това решение, което е посочило на Меджик, че в действителност той няма тази власт, която му е обещана първоначално, а точно той да взима решенията.

Това са и главните аргументи да напусне по този начин изненадващо клуба. Странното е, че малко по-късно Люк Уолтън беше уволнен, а няколко седмици по-късно стана ясно и кой ще го замести - Франк Вогъл . На конференцията по представянето на новия треньор Роб Пелинка разумно бе запитан какво мисли за обвиняванията по негов адрес.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @nbatv на Май 20, 2019 в 11:43 PDT

Генералният управител стартира да хвали Меджик и какъв брой страхотни мемоари ще има от работата си с него и съобщи, че е сюрпризиран от обвиняванията. Пелинка твърди, че преди няколко дни е разговарял с Меджик и всичко е било наред, по тази причина не може да си изясни от кое място идват тези нападки.

Никой не желае да играе с Леброн Джеймс

Защо звездите на баскетбола отхвърлят да се снимат в " Космически забивки 2 "

Цялата тази обстановка ни се коства доста странна и сме по-склонни да имаме вяра на Межик Джонсън, тъй като съвпадението с уволнението на Уолтън и неговото овакантяване е много необичайно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР