Преди повече от месец бяхме доста изненадани от един пост

...
Преди повече от месец бяхме доста изненадани от един пост
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън и какво отговори на Вин Дизел за поредицата Бързи и яростни

Преди повече от месец бяхме много сюрпризирани от един пост на Вин Дизел в Instagram, с който директно се обръща към Дуейн Джонсън.

Двамата не се схващат от години, което докара до отсъствието на Скалата от последния филм за " Бързи и гневни " и отделянето на героя му Хобс в обособен spin-off. Но в този момент Дизел направи опит да зарови томахавката и прикани Джонсън да се завърне за десетия и финален филм.

Но в случай че някой е бил окуражен, че това ще се случи, то ще бъде отчаян, тъй като няма. В интервю за CNN Дуейн Джонсън споделя, че е бил доста сюрпризиран от обявата на сътрудника си и даже жигосва дейностите му като манипулативни.

Скалата твърди, че през юни двамата са осъществили контакт, само че не през обществените мрежи и тогава ясно е декларирал, че няма да се завърне във франчайза. Говорил е и с представители на Universal, които са разбрали позицията му.

На Дуейн Джонсън не му харесва, че Вин Дизел е намесил както децата си, по този начин и гибелта на Пол Уокър в поста. Според него още преди няколко месеца са се разбрали по тематиката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР