Преди повече от година писахме за първи път за Пейдж

...
Преди повече от година писахме за първи път за Пейдж
Коментари Харесай

Пейдж Спиранак ли е най-секси състезателката по голф /снимки/

Преди повече от година писахме за първи път за Пейдж Спиранак. Тогава мотивът беше, че се снима по бански за Sports Illustrated.
Направо не знаем на коя планета сме били и за какво от този момент повече не сме се сещали за нея, само че в този момент ще изправим тази неточност.
Съвсем инцидентно попаднахме на нейни фотоси в Instagram и се случиха две неща. Първото беше, че внезапно ни се зави свят, а второ - изпитахме неистово предпочитание да поиграем голф. Технически видяно с това не се изчерпват случилите се неща, само че няма да задълбаваме ненужно.
Пейдж Спиранак е на 26 години от Денвър, Колорадо. Открива пристрастеността си към голфа напълно инцидентно. Също толкоз неангажиращо стартира и да се състезава.
Не е инцидентен обаче фактът, че сега тя е една от най-известните състезателки по голф в света.
Зад гърба си има няколко извоювани шампионата с немалки наградни фондове, само че през последните две години Пейдж Спиранак е оставила голфа на назад във времето, с цел да развива обществените си мрежи и всички изгоди, които идват от тях.
Въпреки че не сме я виждали скоро да взе участие в някой шампионат, Пейдж несъмнено е една от най-секси състезателките в този спорт.
Това, че не се състезава не ѝ пречи да играе голф за забавление, а и с цел да поддържа форма.
Лошата вест за всички мъже е, че 26-годишната състезателка по голф е сгодена. Статусът ѝ е подобен още от 2016 година, когато споделя "да " на приятеля си Стивън Тиноко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР