Преди повече от година модната шефка Ивет Григорова се раздели

...
Преди повече от година модната шефка Ивет Григорова се раздели
Коментари Харесай

Ивет Григорова на нож с бившия си мъж

Преди повече от година стилната шефка Ивет Григорова се раздели с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени. Майката на актрисата Луиза Григорова не си губи времето и към този момент е с нов мъж - предприемача Атанас Минев. Връзката им почнала още по време на брака й и минала през доста компликации, само че дългокраката русокоска твърди, че въобще не съжалява за избора си, научи HotArena.

Наскоро Ивет признала пред свои близки, че е доста хлътнала по настоящия си другар и дори се замисляла да роди от него, въпреки че към този момент гони 50-те. Съвременната репродуктивна медицина е много напреднала и забременяването в такава късна възраст не е невероятно. Едва ли обаче би могло да се случи по натурален път.

Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от обичаната си, само че в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го подари с правоприемник, който да скрепи връзките им. „ Ако се случи, ще съм доста щастлива ”, разяснява стилната шефка. От месеци тя живее с новото си гадже под един покрив, само че отхвърля брака и не има намерение да минава под венчило още веднъж.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет внезапно влошила връзките си с някогашния Евгени, от който има 14-годишна щерка на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова и отказвал да поддържа връзка с нея дори поради общото им дете. Той я ненавиждал поради изневярата и не намирил сили да й елементарни. Надявал се някой ден законите на кармата да се задействат и стилната шефка да изпита на собствен тил това, което му предизвикала.

Най-много от раздялата на Ивет и Евегени страдала дъщеря им, която е в сложна възраст. До момента на разлъката фамилията водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата стихия. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със размах оставила 17-годишната връзка с някогашния в предишното. Наложило се тийнейджърката Кристина да посещава психолог, с цел да превъзмогне раздялата на родителите си и да овладее пристъпите на яд, които имала.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има различен мъж. Звездата от най-новия български филм „ Диви и щастливи ” не очаквала сходен процес на събитията и първоначално упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче трансформирала мнението си и приела Атанас. След като го опазнала, тя открила, че той не е неприятен човек.
Ивет споделя, че с сегашния й мъж се срещнали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „ Видях я в един ресторант. Знаех коя е, несъмнено. Направи ми доста хубаво усещане, доста усмихната, доста красива. Изпратих й покана за другарство във Facebook и по-късно й написах известие ", споделя Минев в една от дребното си обществени изяви.

Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла сбито, тъй като по това време към момента била фамилна. С течение на времето обаче била мощно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели благи известия. В един миг страстите им надвили и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от възприятията, русокоската взела решението дефинитивно да се раздели с бащата на Кристина.  Била откровена с него и не му икономисала детайлностите, с което го съкрушила.

С първия й мъж Красимир, бащата на Луиза, Ивет е разграничена от дълго време, само че пък с днешна дата двамата са положителни другари. Тя се омъжила за него едвам на 19 и изживяла бурна обич, само че след време възприятията им се изчерпали. „ Толкова бях влюбена в бащата на Луиза, че когато забременях, ходех в черква и се молех детето да наподобява на него. Толкова мъдро, толкоз красиво, същата зодия, единствено да е по-беличко, че той е смугъл красавец. И то се роди тъкмо такова, каквото желаех. Когато се разведохме с Краси, резервирах семейството му, тъй като имам вяра, че ми носи шанс. Останахме близки, не спряхме да се търсим. Винаги му споделям, че ми е по-ценен като другар, в сравнение с като брачен партньор ”, споделя Григорова. За страдание тя не съумяла да резервира такива положителни връзки с бащата на по-малката си щерка, само че откровено се надявала с времето да изгладят недоразуменията, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР