Преди повече от два месеца станахме свидетели на първия трейлър

...
Преди повече от два месеца станахме свидетели на първия трейлър
Коментари Харесай

Това ли е най-силният супергерой

Преди повече от два месеца станахме очевидци на първия филмов откъс на дълго чакания филм " Капитан Марвел " .

 Първи филмов откъс на
Първи филмов откъс на " Капитан Марвел " с Бри Ларсън

Какво ще ни предложи новият супергерой на Marvel

Както знаем, в ролята на Капитан Марвел ще влезе Бри Ларсън , а супергероят се обрисува да бъде много значима част от последния филм за Отмъстителите. Дали тъй като Коледа наближава, дали тъй като просто му е пристигнало времето, само че Marvel взеха решение да ни зарадват с втори трйлър на кино лентата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios’ Captain Marvel (@captainmarvelofficial) на Дек 2, 2018 в 5:02 PST

Няколко часа преди него пък пуснаха и този доста крепък постер. Доста по-цветен е от първия и персонално на нас ни харесва повече. Вече знаем, че действието в " Капитан Марвел " ще се развива през 90-те години на предишния век, а Карол Денвърс, героинята на Бри Ларсън, е част от междугалактическия военен отряд Starforce, чийто капитан е Джуд Лоу.

Денвърс обаче е вербувана от Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) и непрестанно я връхлитат мемоари от предишното, когато вместо в Космоса се е подвизавала на Земята. От новия филмов откъс разбираме, че животът ѝ е почнал там, където за малко не го е изгубила, тъй като се е сдобила със суперсилите си.

 Скарлет Йохансон, Черната вдовица и какъв хонорар ще получи за кино лентата
Колко ще завоюва Скарлет Йохансон от кино лентата за Черната вдовица

Очакванията от идния филм са огромни, хонорарите - още повече

Интересно е какви са те, а от това, което виждаме тя може да се окаже по-силна от всички познати супергерои. Преди време това удостовери и президентът на Marvel Кевин Фейдж. Което значи, че Танос може да има съществени проблеми с Капитан Марвел.

В първата ѝ поява на огромен екран Капитан Марвел също ще се опита да избави планетата от извънземна инвазия. И всичко това се случва доста преди Тони Старк да построи първия си костюм на Железният човек.

 Как ще приключват
Как ще приключват " Отмъстителите "

Хълк приказва по тематиката

Завършваме с един забавен слух, че понякое време в сряда би трябвало да забележим и първият филмов откъс на четвъртия и финален филм за " Отмъстителите ". Много се надяваме това да се окаже истина, само че следва да разберем.



Премиерата на " Капитан Марвел " е на 8 март 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР