Преди повече от десет години в Богомила-Сандия се заражда идеята

...
Преди повече от десет години в Богомила-Сандия се заражда идеята
Коментари Харесай

Излезе книгата наръчник „Новолуния и Пълнолуния

Преди повече от 10 години в Богомила-Сандия се заражда концепцията за книга, която в този момент тя материализира в нашия свят. А Богомила я познавате от ежедневната ни Таро прогноза – посредством тях тя ни повежда към други измерения, тези на несъзнаваното и вълшебното, където господстват други закони и сили...
„ Идеята за тази книга се появи преди десетина години. Тогава нахвърлях някои съществени насоки, само че по-късно някак потъна във времето и си остана незавършена. Сега внезапно музата още веднъж ме навести – беше един от тези непредвидени импулси, които идват от нещо отвън нас, което нашепва в ухото и споделя че времето е пристигнало ", споделя Богомила.

Тази книга справочник разказва всички Новолуния и Пълнолуния, които се случват в течение на една година, с цел да ни помогне да сме наясно по кое време е най-подходящото време да сме дейни и по кое време е по-добре да изчакаме. Тя не е обвързана с съответна година – може да се употребява постоянно, когато искаме да си сверим часовника с Луната.

В древността индивидът интуитивно е следвал тези етапи, тъй като животът му е зависел от това, само че в днешно време постоянно сме откъснати от природата и сетивата ни са се позамъглили. Ако синхронизираме всекидневието си с тези цикли, всичко се случва с повече лекота.
Луната не свети със лична светлина, а отразява тази на Слънцето, по тази причина нейното въздействие не е толкоз явно, само че е не по-малко значимо. Тя е обвързвана с нашето подсъзнание, страстите, потребностите на тялото, с периодите на увеличение и понижаване на силата.
В тази цветна книга ще намерите двадесет и четири глави с всичките дванадесет типа Новолуния и дванадесет типа Пълнолуния за годината. Като приложения има две таблици – първата е с всички дати на Новолунията и Пълнолунията за годините до 2033 година, а другата е с всички ретроградни движения на персоналните планети за същия интервал (Меркурий, Венера и Марс).


Казвам се Богомила-Сандия и моя пристрастеност е проучването на невидимите действителности и търсене на способи за проявлението им в нашия човешки свят, независимо дали през духовните практики или изкуството. Неслучайно смисъла на второто ми име от санскрит – Сандия – е обвързвано с салдото между светлината и тъмнината – този тънък миг заран и вечер, който наричаме здрач или магичен час, когато въздухът като че ли потрепва и оживява. Тогава можем да усетим по какъв начин Небето наднича към Земята…

Купи книгата от тук

Издателство: supernova
Книгата ще се продава и на Панаира на книгата, който ще се организира от 5 до 10 декември в НДК.Ще я намерите на щанда на Списание 8, сутерен, сергия № 120.

Прочети ежедневната Таро прогноза на Богомила-Сандия тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР