Преди половин година 32-годишната учителка от Пенсилвания Рейчъл дел Тондо

...
Преди половин година 32-годишната учителка от Пенсилвания Рейчъл дел Тондо
Коментари Харесай

Учителка, прелъстила 17-годишен, бе застреляна с 6 куршума

Преди половин година 32-годишната учителка от Пенсилвания Рейчъл дел Тондо бе уличена в полова връзка със собствен възпитаник. Преминаващите наоколо служители на реда били заинтересувани от автомобил с изключен мотор, чиито стъкла били запотени от вътрешната страна, написа Дейли Стар. Тогава никой и не помислял, че цялата история ще завърши с покруса.



В колата се намирали Рейчъл и 17-годишен възпитаник. Полицията я арестувала, само че след това я пуснали. След като новината стигнала до ушите на шефа на учебното заведение, тя била уволнена. След това я напуснал брачният партньор й. Рейчъл се преместила да живее с майка си.



Преди няколко дни тя влезнала в магазин за сладолед, а когато излизала, незнаен стрелял в нея шест пъти. Младата жена починала на място.

Адвокатите, които са занимавали с следствието на връзката й с малолетен, били шокирани от новината за гибелта й. Те изразили съболезнования на околните й. Засега обаче повода за убийството е незнайна. В момента служителите на реда проверяват дали 17-годишният й ухажор също е под опасност.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР