Преди подписването тя изрично попитала служителите на фирмата дали могат

...
Преди подписването тя изрично попитала служителите на фирмата дали могат
Коментари Харесай

Чашата Преля, Безочието На Мобилните Оператори Е Безгранично! Вижте На Какъв Пладнешки Обир Са Подложени Абонатите, Всички Се В Кюпа!

Преди подписването тя категорично попитала чиновниците на компанията дали могат да обезпечат мобилните услуги по месроживеене и получила одобрителен отговор - 4G най-бързият интернет и мобилни услуги. Оказало се обаче, че в с. Бекриите телекомът няма никакво покритие. Жената подала няколко пъти тъжби с искане за преустановяване на договорите, само че без резултат.

От телекома отвърнали, че са осъществени нужните инспекции и открили, че оферират покритие в това обитаемо място. Ако пък желала да си приключи контракта преди приключването му, трябвало да внесе месечните вноски до края на периода, за който са включени. Същевременно жалбата й достигнала до Комисията за контролиране на известията, чиято инспекция посочила напълно друго. От КРС й написали, че " видно от картата с покритие на компанията, в описаното село не е налице покритие ".

Жената била принудена да заплаща две години такси, без да получава никаква услуга, тъй като пресметнала, че би трябвало да заплати по-голяма наказателна клауза, в случай че откаже, в сравнение с в случай че си внася месечните суми покорно до края на договорите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР