Преди почти година един от най-колоритните участници в петия сезон

...
Преди почти година един от най-колоритните участници в петия сезон
Коментари Харесай

Транссексуалната Мелиса отново стана Тихомир

Преди съвсем година един от най-колоритните участници в петия сезон на шоуто " Фермата " - многократният балкански първенец по културизъм Тихомир Рангелов призна в ефир хомосексуалната си ориентировка. Не единствено това, само че малко по-късно той изненада всички с това, че желае да смени пола си. Тогава той разгласи решението си в своя персонален профил в обществената мрежа, където се прекръсти на Мелиса и стартира да разгласява фотоси, показващи трансформацията му, последователно заличаваща облика на ММА боеца. Преди дни обаче стана ясно, че риалити героят е поставил завършек на своето видоизменение, оставяйки го зад тила си и се връща назад към своето остаряло аз, написа life.dir.bg.

Обявявайки идното си включване онлайн във виртуалното пространство, в границите на което евентуално ще дава отговор на въпроси на потребителите дружно със своята половинка - транс-жената Емили Йорданова, той разгласява настоящ кадър, на който се вижда, че преходът му назад към мъж към този момент е почнал. На изображението отсъстват дългата му руса коса и грима на лицето, които бяха неизменима част от визията му през последните месеци. Нещо повече, той театралничи гол до кръста, показвайки на феновете си, че е почнал да си връща онази мускулеста физика, с която преди време прекрачи прага на риалити формата, направил го прочут по нашите географски ширини. Дамските облекла също към този момент са захвърлени.

Наскоро партньорката му заяви в интернет, че той към този момент не е жена и се усеща доста по-добре като мъж. " Осъзна се ", написа тя, без обаче да показва съответната причина за желанието му да се откаже от досегашния си блян да зачеркне Тихомир, трансформирайки го в Мелиса.

" Най-важното е, че демонстрира, че няма невъзможни неща, стига да има предпочитание! Това е вдъхновяващо обръщение, останалото са детайлности! ", написа една от последователките му в мрежата.

" Тихо/Мел, да не ти дреме кой какви бинарни хрумвания за света има - ти си себе си и си необикновен човек! Хората са привикнали да гледат през черно-бяла призма и да подреждат света в чекмеджета с етикети. Е, някои хора не пасват по чекмеджетата, и това е хубаво ", добавя различен.

Разбира се, мненията под обявата му са най-различни, като се срещат и такива, които акцентират, че той би трябвало дефинитивно да вземе решение кой и какъв желае да бъде, вместо постоянно да трансформира мнението си.

След като преди 4 години напусна " Фермата ", Тихомир описа повече за своето тежко детство, в което в действителност се крие повода в никакъв случай да не изпита предпочитание да бъде с жена. Той губи майка си в ранна възраст и защото татко му няма опция да му обръща нужното внимание, наема бавачка, която да отгледа сина му. Оказва се обаче, че дамата подлага момчето на систематичен душевен и физически тормоз.

" Заплашваше ме да не споделям на никого какво прави с мен. Наказваше ме да седнал съм в един от ъглите на стаята или ме караше да заставам на тъмното. Затваряше ме в тоалетната. Биеше ме редовно. Веднъж наблъска метлата в устата ми и трябваше да хапвам сламата. Развих тикове и нямах захват. Ръцете ми започнаха да треперят и не можех да овладея това състояние. Живях в призрачен сън. Бях на 7-8 години ", показа преди време в свое изявление Рангелов.

Утеха намира в спорта и киното, които му дават сили да преживее проблемите се вкъщи. Тренировките го карат да не помни страха, по тази причина се концентрира върху тях. Така на 16 години става републикански първенец по културизъм, а след това печели трофеи на балканско и на международно равнище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР