Преди, по време и след провеждане на футболната среща между

...
Преди, по време и след провеждане на футболната среща между
Коментари Харесай

СДВР с мерки за охрана преди мача между ЦСКА и Зоря

Преди, по време и след осъществяване на футболната среща сред ЦСКА и Зоря (Луханск) полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на фенове, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Въвеждат се и промени в организацията на придвижването:

Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието, както следва:

- от 14.00 часа на 07.08.2019 година до привършване на мероприятието на 08.08.2019г. при бранш " Г " на Националния стадион " Васил Левски ".

- от 12.00ч. на 08.08.2019 година до привършване на мероприятието на моста пред Национален стадион " Васил Левски " ;

От 20.30 часа на 08.08.2019 година до привършване на футболната среща, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по:

- ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " ;

- бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни връх " ;

бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ", оповестяват от столичната дирекция.
 ЦСКА пусна в продажба формалната стратегия и значка за мача против Зоря
ЦСКА пусна в продажба формалната стратегия и значка за мача против Зоря

Програмата и значките са налични във почитател магазина на " Армията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР