Преди по-малко от месец телевизионният водещ, изпълнител и инфлуенсър Ballan

...
Преди по-малко от месец телевизионният водещ, изпълнител и инфлуенсър Ballan
Коментари Харесай

Великденска изненада: Ballan ще става баща! Благодари на годеницата си по мил начин

Преди по-малко от месец телевизионният водещ, реализатор и инфлуенсър Ballan предложи брак на другарската си Надежда. Направи го в клипа на новата му ария, " Теб ", само че не щеш ли по-малко от месец след събитието, към двойката има и нова:

Виж още: Кака Лара, Ваня Джаферович, Васко Василев и... Лили Иванова? Кои известни българи се ваксинираха 

" Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб пораства нашият нов живот ", написа Ballan под фотографията нагоре. Честитки във връзка бременността на Надежда под обявата нагоре виждаме от страна на Алекс и Влади, Диона, Александра Петканова, Мика Стоичкова, Pavell, Ася Капчикова, Бояна Генова, Мона Гочева и още. 

" Ще си имаме БЕБЕ! Най-дългоочакваният миг за нас ", написа пък Надя под фотографията в нейния профил. 

Виж още: Великден - за фамилията, добротата и... обувките! Как посрещнаха празника известните българи? 

Двамата са дружно от две години и половина. Запознали се в интернет, само че историята е в действителност забавна. Всъщност съквартирантката на Надежда написа на Ballan, само че не от своя телефон, а от нейния. Ballan вижда известието, преглежда ѝ профила и си я харесва. В началото връзката им била от разстояние - тя учила във Варна, а той живее в София. Но в последна сметка се мести и тя в столицата. Първите няколко месеца държат връзката си в загадка по гледище на Надежда - тя просто не била подготвена за публичността.

Днес двамата са щастливи с това, което имат и настояват, че не желаят повече - желаят единствено те и фамилиите им да са здрави. 

Изображение: https://www.instagram.com/nadezhda97n/
https://www.instagram.com/ballancho/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР