Преди по-малко от месец компанията взе награда от PROGRESSIVE AWARDS

...
Преди по-малко от месец компанията взе награда от PROGRESSIVE AWARDS
Коментари Харесай

Веригата премиум супермаркети Parkmart налага нов стил за пазаруване и собствен онлайн магазин

Преди по-малко от месец компанията взе премия от PROGRESSIVE AWARDS за " Най-добър магазин в България до 1000 кв.м. " с обекта си в гр. Бургас.

Младият бранд се появява през 2018 година, когато отваря първия си обект във Варна, а към днешна дата веригата има два магазина в морската столица, по един в Бургас и София и до няколко месеца следва агресия и в гр. Пловдив.

 фотография: Parkmart

И в трите града Parkmart развива личен и предлага доставка на артикули по домовете. продажбите набират все по-голяма известност, като към този момент дават отговор за над 10% от общия оборот на компанията, помагайки й да обслужва клиенти, които са основани надалеч от нейните физически супермаркети. В звук с цялостната идея на веригата, доставката се прави напълно, посредством електрически коли, щадящи околната среда.

Освен с бутикова атмосфера, веригата се отличава и с богат подбор от над 15 000 продукта - обилие от локални артикули - над 50% от общия подбор е образуван от български артикули, а в някои категории процентът е даже 100%. Пример за подобен сегмент е фермерският щанд, където Parkmart предлага една от най-богатите селекции от над 400 продукта локални фермерски и здравословни храни.

 фотография: Parkmart

Друг отличен образец е селекцията виновност, която наброява над 800 продукта от елитни международни марки, премиум български виновност, налични само в заведенията за хранене и селектирани сортове от дребни български мазета.

Parkmart ловко съчетава първокласни български артикули с най-хубавото от международните марки - както месо от тествани локални производители, по този начин и говеждо от селектираните породи Wagyu и Black Angus от водещи снабдители в Съединени американски щати, Аржентина и Уругвай.

Секция Liquor&Tobacco предлага още над 200 типа известна и крафт бира и над 400 типа селектиран корав алкохол, част от които мъчно могат да бъдат открити на друго място в страната. Във Варна признак е и гурме зоната с щанда за деликатеси на Le Plaisir de vivre. А в може да бъде открит и щанд на веригата Cafemag, профилирана в продажбата на кафе.

 фотография: Parkmart

За София от компанията възнамеряват повече от една физическа локация, с цел да покрият премиум регионите. Към този миг към този момент са в развой на придобиване на още един обект, който е работещ. От идната година стартират партньорство с някои от най-хубавите строителни компании в София и Пловдив, като задачата е да бъдат построени магазини в техните нови първокласни жилищни комплекси и здания.

 фотография: Parkmart

Локацията в Пловдив е в развой на създаване и до няколко месеца следва откриването на супермаркета, като той ще е във формат от 3000 м2. Там от Parkmart ще разработят ритейл идея от качествено нов вид, която сега е тренд в някои европейски страни - разчупена композиция сред ресторант и супермаркет. Един нов взор върху ритейл бизнеса и място, на което да ти е прелестно да отидеш и да останеш, а освен да пазаруваш.

Веригата не изключва опцията да построи собствен търговски център вид МОЛ, където Parkmart, като главен генератор на трафик, да е заобиколен от сътрудници със сходна еднаквост.

 фотография: Parkmart

В близкото бъдеще компанията възнамерява да се концентрира върху развиването на си и своето мобилно приложение, което следва да реализира директна връзка сред физическото и извършване на покупки на всеки клиент, в това число посредством потреблението на изкуствен интелект. А разработваната стратегия за преданост ще разреши на клиентите да получават бонуси с помощта на своите покупки.

* съдържаниe на Parkmart

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР