Преди по-малко от две седмици дядото на фамилията в Австралия

...
Преди по-малко от две седмици дядото на фамилията в Австралия
Коментари Харесай

Дядо пи лекарства за депресия и уби многочленното си семейство

Преди по-малко от две седмици дядото на семейството в Австралия Питър Майлс умъртви в своята плантация в Маргарет Ривър всичките шест членове на фамилията си: брачната половинка Синди, дъщерята Катрина и нейните четири деца, а по-късно се самоуби, пишат локални медии.   Тогава полицията не удостовери дали Майлс е вземал някакви медикаменти и какви вероятно. Но комисарят Крис Доусън разгласи, че това е главната версия за жестокото ликвидиране на Синда, Катрина и четирите деца на възраст от 8 до 13 години, предава Блиц.

След това се обясни, че той е почнал да пие хапчета за меланхолия единствено няколко седмици преди да извърши злодеянието, което потресе цяла Австралия. Някои негови близки другари се съмняват, че тези медикаменти са го подтикнали по някакъв метод към убийствата и самоубийството. Полицията и приятелите, както и членовете на рода, са пред алтернативата какво е подтикнало “скромния, елементарен ” фермер да избие цялото си семейство, а по-късно да повика помощ, преди да се самоубие. Семейната другарка Би Уинфилд удостовери, че 61-годишният Майлс, който през последните дни търсел работа по вестниците, страдал от меланхолия и “ходел по лекари за помощ ”.



“Изглежда, че антидепресантите, които му изписали, не вършели работа, ” споделя тя, добавяйки, че някои от тези медикаменти нямат предизвестия на кутията, само че са известни, че провокират суицидни настроения, както и мисли за нахлуване против други хора. Друг непосредствен другар, който посетил семейсвтото няколко дни преди убийството, споделя: “Синда ни сподели, че Питър няколко дни преди този момент почнал да пие медикаменти против меланхолия. Мисля, че поради всички тези медикаменти би трябвало да бъдат оповестени за рискови. ” 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР