Преди по-малко от два месеца първият музикален клип на южнокорейския

...
Преди по-малко от два месеца първият музикален клип на южнокорейския
Коментари Харесай

Истински ли са? Южнокорейската момичешка група, която живее в метавселената

Преди по-малко от два месеца първият музикален клип на южнокорейския момичешки квартет MAVE: се популяризира скоростно в интернет, събирайки близо 20 милиона гледания в YouTube и създавайки предпоставки за евентуален световен триумф.

На пръв взор " Мейв: " наподобява като всяка друга идолизирана кей-поп група. Разликата е, че момичешката групировка съществува единствено виртуално. Четирите изпълнителки - Сю, Зина, Тайра и Марти, живеят в метавселената, а техните песни, танци, изявленията, и даже прическите им са основани от уеб дизайнери и изкуствен интелект.

" Когато за пръв път видях групата, за мен беше малко объркващо да кажа дали това са хора или виртуални персонажи. Тъй като постоянно употребявам платформи за метавселена с моите другари, считам, че мога да стана техен почитател ", споделя Хан Су-мин, 19-годишен юноша от Сеул.

Почти наподобяващите хора аватари на групата дават начална визия по какъв начин евентуално ще се развие метавселената, когато южнокорейските развлекателна и софтуерна промишленост обединят напъните си в новосъздадената технология.

" Мейв: " е " настоящ " план за проучване на нови бизнес благоприятни условия и намиране на способи за заобикаляне на софтуерните провокации, споделят основателите на групата от развлекателната компания " Метавърс Ентъртейнмънт " (Metaverse Entertainment).

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР