Преди по-малко от час излезе информацията, че Йордан Лечков вече

...
Преди по-малко от час излезе информацията, че Йордан Лечков вече
Коментари Харесай

Лечков коментира в характерен стил освобождаването си от БФС

Преди по-малко от час излезе информацията, че Йордан Лечков към този момент не е вицепрезидент на БФС. На днешното съвещание на Изпълкома останалите членове са дали своят вот за освобождението му.
Също по този начин Лечков няма да е към този момент отговорник и за представителния отбор на националния тим, като и двете освободени от някогашния кмет на Сливен позиции ще бъдат заети от Емил Костадинов.
Самият Лечков разяснява новината за освобождението си по следния метод: " Аз съм подал тъжба в съда за предните решения на предния Изпълком. Оттук нататък няма какво да разясня повече.
На 14 октомври се случи нещо на мача. Никой не приказва за това нещо. На 18 октомври отново се случиха някакви неща. Има инспекция на страната. Доколкото знам, на следващия ден е крайният период. Има досъдебно произвеждане. Има си ред. Запазих дълго време безмълвие.
Сега мога да приказвам умерено. Не съм споделил нито една дума против мой сътрудник. Към днешна дата няма да кажа нищо в тази тенденция. Нямам терзания. Подал съм си в съда моите опасения. Според мен днешното решение е нелегитимно ".
Какво още сподели Лечков вижте в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР