Преди пето Велико народно въстание правителството трябва да е паднало.

...
Преди пето Велико народно въстание правителството трябва да е паднало.
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Когато обяснението в обществената глава минава през стотинката, значи има огромна повреда

Преди пето Велико национално въстание държавното управление би трябвало да е паднало. Нека забележим какво ще стане на следващия ден.
Това обявиха в ефира на bTV адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков от " Отровното трио ". Те разясниха публичните събития и вчерашното четвърто Велико национално въстание. Националният митинг мина без ескалации. Хронологията му може да наблюдавате тук. Обобщението на вчерашните събития - тук.

" Когато обяснението в публичната глава минава през стотинката, значи има голяма щета в публичния мозък. Той е изравняван, гладен доста дълго време, с цел да може да си изяснява всяко едно събитие през парите. Парите са хубаво нещо, само че не би трябвало да са разследване от труда. Днес сме на площада, на следващия ден ще ни оплюят, доста значимо. Но когато обяснението за всичко са пари, повредата е огромна ", уточни Арман Бабикян в отговор на въпрос платени ли са " Отровното трио ".

Дали ще вършат партия не уточни ясно. Категорично обаче съобщи, че е значимо всички на площада да се политизират и да станат част от дейния публичен оборот и да се " качат на асансьора ", който качва хора в Народното събрание на всеки четири години.

" Много от дълго време слушам този въпрос за партиите и ме нервира. Дразни ме, тъй като това е обвързвано тъкмо с това, което споделих - тези хора не се нервират от обстоятелството, че живеем във феодално общество, където парите се разпределят и се крадат феодално, а се чудят " Абе, като мине 9-ти кой ще стане партиен секретар ". Това е дразнещото. Хората отхвърлят да мислят дали ще махнат автокрацията, а се чудят " Тоя безсрамник за какво е на плащада ", уточни Арман Бабикян.

От " Отровното трио " още един път показаха триумфите, които митингът е постигнал до този миг - няколко министерски оставки, серия от произшествия вътре в самото държавно управление и отварянето на европейските очи.

" Мисля, че скоро ще имаме триумф ", уточни проф. Велислав Минеков. Той изрази вяра, че след понеделник може да се реализира смяна и добави: Преди петото Велико национално въстание държавното управление би трябвало да падне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР