Преди пет години бяхме в Ямбол, за да поискаме вашата

...
Преди пет години бяхме в Ямбол, за да поискаме вашата
Коментари Харесай

Някои изпразваха вашите чекмеджета, за да напълнят своите

Преди пет години бяхме в Ямбол, с цел да желаяме вашата поддръжка и да проправим дружно път към една нова България. И дружно успяхме, тъй като бяхме обединени не към чекмеджета - някои изпразваха вашите, с цел да изпълнят своите. И в този момент претендират да ви сплотяват. Ние с вас бяхме обединени към полезности – независимост, правдивост и взаимност. Това съобщи президентът Румен Радев пред жителите на Ямбол на площада в града.

" Тези полезности ни събират и през днешния ден на този безоблачен площад. Успяхме да стартираме смяната и България се променя``, акцентира той.

Според него тази смяна няма да бъде лесна и бърза, тъй като статуквото е още мощно и олигархията е овладяла разнообразни равнища на страната и продължава да задушава обществото ни.

" Натрупаха големи средства от обири и през днешния ден виждате по какъв начин тези обири не престават да се разкриват. Огромни, нагли, арогантни обири от джоба на всеки един от нас. Силно се надяваме и ще продължаваме да настояваме да се стигне до правдивост и отмъщение. Ще продължим дружно, с вашата поддръжка ", безапелационен е Радев.

Илияна Йотова е уверена, че смяната в България, декларирана на площадите на митинга, ще продължи.  " Ние имаме нов план за България, с волята и силата на всички българи ще го реализираме, ще си върнем страната от ръцете на олигархията и беззаконието``, посочи тя.

По думите ѝ никой няма право да се самопровъзгласява за обединител, народът и историята показват обединителите.

" Ние сме за обединяване на болшинството българи против мафията, по тази причина с президента Радев подкрепихме митингите предходната година ", уточни Йотова.

Тя дефинира демографската злополука и пандемията от неравенства като най-тежката диагноза на десетилетието на Борисов, което лиши българите от самочувствие.

" Това ръководство в никакъв случай няма да се върне и Борисов в никакъв случай повече няма да е министър председател – това е нашата най-голяма победа``, акцентира Илияна Йотова.

Вицепрезидентът благодари на хората за поддръжката.

" Бяхме дружно – ние с вас и вие с нас, през тези пет години, когато ни беше най-трудно. С вашата поддръжка, с поддръжката на доста политически обединения сме още по-силни и продължаваме напред ", съобщи тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР