Преди около три месеца Google пусна експерименталната функционалност Search Generative

...
Преди около три месеца Google пусна експерименталната функционалност Search Generative
Коментари Харесай

Google използва ИИ за създаване на резюмета на дълги статии

Преди към три месеца Гугъл пусна пробната функционалност Search Generative Experience (SGE). През миналото оттогава време към нея бяха добавени някои новости, в това число видео към част от генеративните прегледи. Сега обаче тази функционалност се снабдява и с опция за по-лесна обработка на комплицирано наличие.
Прочетете още
Така през миналата седмица Гугъл пусна ранен опит в Search Labs, който е обозначен като SGE при браузинг. Функционалността е налична в приложението Гугъл на Android и iOS, като ще доближи и до настолната версия на Chrome.

Тази алтернатива ще обобщи публикации в лист с основни точки генерирани посредством изкуствен интелект. Така потребителите могат да се срещнат по-лесно с главните насоки от материала. Ще има и линкове, които са свързани със секции в публикацията.

Друга алтернатива, „ Explore on page “, ще демонстрира въпросите, на които дава отговор материалът с алтернатива за бърз достъп до повече информация. Целта е да се тестват опциите на генеративните ИИ решения за обзор на информация онлайн. Добавката ще работи единствено на част от уеб страниците, които са налични свободно за всички.

Гугъл разкри още две усъвършенствания към SGE, проявление на избрания за някои научни, стопански, исторически и други термини при прекосяване с курсора над тях, както и алтернатива за по-лесен дебъг на кодове.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР