Преди около седмица в мрежите изплува видео, заснето през месец

...
Преди около седмица в мрежите изплува видео, заснето през месец
Коментари Харесай

Какво каза Конър Макгрегър за инцидента в Дъблин

Преди към седмица в мрежите изплува видео, снимано през месец април в механа в Дъблин, в което ясно видяхме по какъв начин Конър Макгрегър тества лявата ръка (която е и по-силната му) върху слепоочието на 50-годишен мъж.
 Конър Макгрегър е пробвал левачката си върху възрастен мъж в дъблинска механа
Непристойното държание на Конър Макгрегър отвън ММА

Да изпробваш левачката си върху възрастен мъж

Интернет мигновено пламна с гневните мнения на милиони хора, измежду които бяха и някои от най-запалените почитатели на ММА първенеца.

Самият Макгрегър изчака до края на тази седмица, с цел да разяснява дейностите си в изявление за ESPN, в което пое цялостна отговорност за случилото се и изрази съжалението си.

" Още тогава се пробвах да поправя грешката си, само че към този момент нямаше значение - сгреших и поемам цялостна отговорност за дейностите си ", сподели ирландецът.

" Много хора се пробват да ме подвеждат, само че аз би трябвало да остана спокоен и да повеждам другите посредством личния си образец ", продължи той.

Извиненията му надали ще бъдат взети насериозно от ММА аудиторията, имайки поради какъв брой разнообразни каши забърка Макгрегър отвън осмоъгълника на UFC през последните две години.
 Разследват Конър Макгрегър за полово посягане
Разследват Конър Макгрегър за полово посягане

Само ден след отдръпването на ирландеца от ММА сцената

Въпреки гузната си съвест, ирландецът не пропусна да заяви, че с неспокойствие чака реванша си с Нурмагомедов, който обаче надали ще му бъде обезпечен от UFC.

На въпроса дали ще се бие още веднъж тази година Макгрегър отговори позитивно, само че за момента не е ясно против кой ще се изправи той и по кое време.
 Нурмагомедов сложи саркастичен ултиматум на Макгрегър
Нурмагомедов сложи саркастичен ултиматум на Макгрегър

Руснакът е подготвен да се бие с ирландеца, само че при едно изискване

В изявлението си Макгрегър загатна Дъстин Порие, Нейт Диаз, Хосе Алдо и Тони Фъргюсън като евентуални последващи противници, само че от UFC към момента не са коментирали тематиката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР