Преди около седмица, тогавашните последни шумове около дългата сага за

...
Преди около седмица, тогавашните последни шумове около дългата сага за
Коментари Харесай

Човек на Челси от Guardian: Маунт е близо до Ливърпул

Преди към седмица, тогавашните последни шумове към дългата сага за трансфер на Мейсън Маунт в Ливърпул, принудиха халфа да премисли напускането си от Челси през лятото по-късно на Греъм Потър.

Неизбежно през тази седмица историята още веднъж се прекатурна и вероятността Маунт да продължи кариерата си на „ Анфийлд “ това лято се ускорява от ден на ден и повече. Това споделя Джейкъб Стайнберг, който е отраслов публицист, обвързван към Челси и работи за The Guardian.

Това е вест, която идва от надеждно издание и ускорява възможните информации Маунт да укрепи водения от Юрген Клоп тим и бъдещите промени, които се чака германецът да направи в междинната си линия през идното лято.

Необходимостта да се балансират счетоводните книги от позиция на Финансовия феърплей след дивото, или безразсъдството на притежателя Тод Боули, който след идването му в Западен Лондон хвърли умопомрачителни суми, ще направи по този начин, че Челси би трябвало да се разделя с редица свои футболисти.

От тази позиция продажбата на към този момент осъществен състезател като Маунт би била доходоносна, като се има поради цялата облага, за разлика от това, в случай че се опитат да продадат някои от неотдавна добитите запаси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР