Преди около седмица споменахме, че фитнес инструктурката Христиана Парова се

...
Преди около седмица споменахме, че фитнес инструктурката Христиана Парова се
Коментари Харесай

Христиана Парова, Малдивите и как премина почивката на фитнес инструкторката

Преди към седмица споменахме, че фитнес инструктурката Христиана Парова се отдава на заслужена отмора на Малдивите.

Споменахме и че ще хвърляме по едно око на профила ѝ в Instagram, тъй като несъмнено чакаме още горещи фрагменти на Хриси от това райско местенце.

Не останахме и разочаровани, тъй като с изключение на на провокативни фотоси от плажа, се насладихме и на една нейна утринна подготовка по бански.

С обичаните на Хриси ластици, които постоянно употребява, изключително по време на отмора, тя работи доста старателно за крайници и дупе. Признаваме се, впечатлени сме от упражненията тъкмо толкоз, колкото от изрязаното долнище на банските ѝ.

Хриси припомня, че всяко едно от упражненията би трябвало да се прави с 50 повторения. Ако имаме опция за няколко серии по толкоз, ще бъде напряко съвършено.

Независимо лекотата, с която наподобява, че фитнес инструктурката извършва всяко едно упражнение обаче, не трябва да поднецяваме сложността им, в случай че въпреки всичко решим да опитаме.

Ако не сме в спортно въодушевление, тъй като сме се отдали на съботно мързелуване, можем просто да продължим да се наслаждваме на съвършените форми на Хриси. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР