Преди около седмица актьорът Джейсън Момоа държа реч пред Организацията

...
Преди около седмица актьорът Джейсън Момоа държа реч пред Организацията
Коментари Харесай

Момоа пред пред Организацията на обединените нации : Човечеството е болест

Преди към седмица артистът Джейсън Момоа държа тирада пред Организацията на обединените народи (ООН). Освен че подсещаше на мощните думи на младата екоактивистка Грета Тунберг, речта към момента отзвучава.  
 
На 27 септември той отиде крачка напред в осъждането си на дейностите против изменението на климата и неговите последствия, пишат всички, цитирайки БГНЕС. Роденият в Хаваи артист, станал най-известен с ролята на Аквамен, „ жигосах “ освен международните водачи, само че и цялото човечество, казвайки, че то е „ болест, която замърсява планетата Земя “.
 
Той приказва от името на дребните островни страни, застрашени от повишение на морското ниво и безусловно давещи се от последствията от изменението на климата.
 
Момоа се причисли към международните водачи за оценка на напредъка по програмата на Организация на обединените нации „ Пътят на Самоа ” от 2014 година, която има за цел да се оправи с екологичните промени, влияещи точно на дребните островни страни.
 
„ Островните страни способстват минимум за климатичната злополука, само че понасят най-вече от следствията й. Нашите държавни управления и юридически лица знаят от десетилетия, че са нужни незабавни промени. И въпреки всичко смяната още не е пристигнала ”, споделя Момоа, който показа речта си в Instagram с думите „ нищо захаросано, всичко право в сърцето ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР