Преди около седем месеца на европейския пазара излезе иновативен продукт,

...
Преди около седем месеца на европейския пазара излезе иновативен продукт,
Коментари Харесай

Витацептин® – иновативното решение в борбата срещу рака

Преди към седем месеца на европейския пазара излезе новаторски артикул, в помощ на лекуването при онкологичните болести. За извънредно къс интервал от време Витацептин® се наложи и на родния пазар.

Той е с натурална основа, построен от биологично дейните съставни елементи Iresine celosia и Petiveria alliacea, предопределен да работи в подпомагане със общоприетите медицински похвати в лечението на раковите болести. Редица доктори споделят, че е главен активатор в съзряването на дендритните кафези. Ако до в този момент този способ се използваше за ваксини, то в последните години се употребява и в битката с подлата болест. Накратко дендритните кафези дават главен антиген на Т-клетките, които са част от добития и вродения имунитет. Те дружно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет.

Разбира се, положителните усещания не стопират до тук – Витацептин® подтиква интензивността на имунната система, чрез усилва производството на НК-клетки, които са естествените убийци. Безспорно стандартното лекуване е от съществена значимост, само че положението на организма след редица лечения е като след нуклеарна офанзива. Унищожени са раковите кафези, само че в същото време и потребните бактерии и кафези, които са част от основата на имунната система. Клетките са блокирани от голямо количество отрови и шлаки. Паразитите бързо се развъждат и блокират естествената функционалност на имунната система. За докторите на дневен ред постоянно е седял въпросът „ Кога ще открият артикул, който да облекчава ефикасно положението на онкоболния, само че и да подкрепя за избягването на редица отрицателни положения, които се пораждат по време на химиотерапията (повръщане, изнемощялост, липса на вкус, гастро-естенционални проблеми, анемия и др.)? “

И като че ли някой чу въпроса им и обърна съществено внимание на този проблем! Докторите от редица български болнични заведения започнаха да предписват Витацептин®, и той доста бързо оправда упованията им. За пациентите това се оказа берекет. Изчезнаха редица отрицателни признаци, усъвършенства се функционалността на храносмилателната система, позволявайки й да усвоява питателните субстанции нужни за ревитализацията на организма и в същото време предотвратява опцията за поява на анемия. Засилва функционалността на черния дроб, като по този метод контролира чернодробните ензими и подкрепя прочистването на организма от настъпилите отрови, в резултат на химио и лъчетерапията. Несъмнено задачата за основаването на Витацептин® е да подкрепи решаването на значими проблеми от световен темперамент, каквито са туморните болести. Със своята нулева токсичност, 100% естествен състав и мощно изявени антитуморни свойства Витацептин® завоюва доверието на редица потвърдени експерти и техните пациенти. В България Витацептин® се предлага единствено в аптечната мрежа. Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР