Преди около месец Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители.

Преди около месец Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители. ...

Тина Кунаки блести дни след раждането.


Преди около месец Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители. Съпрузите, които предизвикаха редица коментари заради голямата си възрастова разлика, все още не са показали бебето. Но пък родилата наскоро французойка демонстрира как изглежда няколко седмица след като дари живот.
Снимка 423657

Тина е на 22 и може да се похвали с пищни форми по рождение. По време на бременността те станаха още по-пищни, а тя нагледно ни ги демонстрира с поредица снимки по бански и наедряло коремче.
Снимка 423655

При първата си публична поява след раждането обаче, съпругата на Венсан Касел заложи на по-скромни тоалети. На пристигане в Кан видяхме Кунаки без грим и с небрежна рокля в флорален мотив.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Jixane (@jixane) на Май 15, 2019 в 2:29 PDT

Вчера, 15 май, Тина изгря на червения килим на кинофестивала в целия си блясък. Тя заложи на елегантна тъмносиня рокля с дължина до земята. Това, което тоалетът й щедро разкри, бе пищния й бюст.
Снимка 423659

Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители
Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители

Ето как кръстиха бебето

На Кунаки най й се отдава да позира, а камерата определено я обича. Екзотичната красавица завладя червения килим с присъствието си и дори и да не е в перфектна форма след раждането (за което все пак се съмняваме), чарът й го компенсира напълно.

Източник: lifestyle.bg