Преди около месец се заговори, че принц Хари и Меган

...
Преди около месец се заговори, че принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл, пътуването им до Африка и какво ще стане с Арчи

Преди към месец се заприказва, че принц Хари и Меган Маркъл се стягат за пътешестване до Африка, където да продължат филантропичното дело на принцеса Даяна.

Континентът има сантиментална стойност за младото семейство, тъй като там са претърпели едни от най-запомнящите се мигове при започване на връзката си. Сега обаче ще се завърнат в ролята на херцог и херцогиня, които имат силата и желанието да оказват помощ.

От кралския двор публично потвърдиха пътуването на Хари и Меган до Африка. То ще се реализира през есента, към момента не се дава спомагателна информация за неговата дълготрайност, само че евентуално ще е в границите на към седмица.

Имайки поради обаче обстоятелството, че синът им Арчи ще е на към половин година тогава, вероятността да не го вземат със себе си е много огромна. Дълъг полет, високи температури, риск от разнообразни болести - несъмнено не е подобаваща среда за дребния кралския правоприемник, написа The Sun.

Дали Хари и Меган ще оставят бебе Арчи на грижите на доверени детегледачки, ще разберем след няколко месеца. Няма подозрение обаче, че визитата им в Африка ще има позитивен резултат върху локалната стопанска система. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР