Преди около месец се появиха първите подозрения, че Григор Димитров

...
Преди около месец се появиха първите подозрения, че Григор Димитров
Коментари Харесай

Гришо и Лолита се издадоха

Преди към месец се появиха първите съмнения, че Григор Димитров още веднъж е намерил щастието в любовта . Тогава хубавицата Лолита Османова бе видяна в ложата на няколко негови мача и незабавно се заприказва, че двамата не са просто другари, които се поддържат.
 Григор Димитров, Лолита Османова и това ли е новата жена до тенисиста
Коя е новата Лолита на Гришо

Отново удар в задачата

До преди дни обаче нямахме съответно удостоверение за връзката им, с изключение на обстоятелството, че и рускинята обича да прекарва огромна част от времето си в Монако, където хасковлията живее от години.

В края на предходната седмица обаче Димитров разгласява в обществените мрежи няколко фотоси и стана ясно, че е на отмора във френските Алпи .

Тенисистът избра да не издава точната си дестинация, както и кой му прави компания, само че не е мъчно да навържем две и две.

По същото време, по което Гришо качи фотоси от разходката в планината, рускинята Лолита също разгласява няколко фрагмента на красиви планински пейзажи, за които елементарно можем да твърдим, че са от същото място .
 Григор Димитров, фотосите му на мотор и новата пристрастеност на тенисиста
Новата пристрастеност на Гришо

Как се забавлява тенисистът

Очевидно двамата желаят към този момент връзката им да бъде по-скоро обществена загадка, нищо че към този момент не може да мине за такава. Новините и догадките по техен адрес обаче не им пречат да бъдат дружно и щастливи, за предпочитане надалеч от хорските погледи .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР