Преди около месец се появи информацията, че Лудогорец се интересува

...
Преди около месец се появи информацията, че Лудогорец се интересува
Коментари Харесай

Лудогорец в битка с шест френски клуба за подписа на нападател

Преди към месец се появи информацията, че Лудогорец се интересува от нападателя на Сент Етиен Вагнер Диаш. Във Франция не престават да настояват, че разградчани са се свързали с управлението на френския отбор, само че на пътя им застават няколко локални клуба, както и такива от чужбина.

„ Орлите “ ще срещнат огромна конкуренция, в лицето на гранда Олимпик Марсилия, както и на Метц, Страсбург, Ним, Брест и Ланс. Националът на Кабо Верде игра като преотстъпен в Нанси и нисичкият нападател съумя да осъществя 7 попадения в 15 мача за отбора, преди да избухне пандемията от ковид. Това незабавно докара и до интерес от страна на редица локални отбори, както и на българския първенец Лудогорец.

Във Франция оповестяват, че управленията на „ орлите “ и Сент Етиен са в положителни връзки, откакто в Разград заигра Жоржиньо, за който бяха платени към 850 000 евро. Очаква се скоро Лудогорец да изпрати съответна оферта на Вагнер Диаш. efbet Лига 23 кръг, сряда 10 юни  Арда (Кърджали) 18:45предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР