Преди около месец, по време на разговора си с Опра

...
Преди около месец, по време на разговора си с Опра
Коментари Харесай

Тайните планове на Хари и Меган

Преди към месец, по време на диалога си с Опра Уинфри, принц Хари и Меган Маркъл разкриха, че чакат момиче, а раждането ще бъде през лятото, без да прецизират по-конкретно.
 Принц Хари, Меган Маркъл и новият филм за Мегзит
Хари и Меган - история като за филм

Три пъти за благополучие

Херцогинята на Съсекс постоянно е била почитател на йогата, медитацията и духовните учения, по тази причина и концепцията за домашно раждане не й е непозната. За нейно страдание обаче, нямаше опция да го реализира при проявата на сина си Арчи, тъй като го беше преносила и в последна сметка той проплака в лондонска болница.

Сега Маркъл още веднъж възнамерява домашно раждане и се надява този път да няма условия, които да я спрат да реализира желанието си. Според източници, представени от Page Six, тя е решена да подари живот в новия им фамилен дом за милиони в Калифорния.

А откакто станат четири, Хари и Меган възнамеряват да си вземат подобаващ отпуск от всичките си нови професионални задължения , с цел да могат да се насладят пълноценно на всяка минута дружно и с новороденото си момиченце.
 Принц Хари, Меган Маркъл и случаят с навлизане в новия им дом
Инцидентът, който Хари и Меган премълчаха

Криминална хроника

След раждането на сина си Арчи, херцогът на Съсекс имаше едвам няколко дни отмора, след което излетя за следващия си кралски ангажимент. Сега обаче двамата с Маркъл могат да разполагат с времето си както те преценяват за добре, а уговорките за милиони сигурно няма да секнат и ще могат да почакат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР