Преди около две седмици принц Хари и Меган Маркъл замениха

...
Преди около две седмици принц Хари и Меган Маркъл замениха
Коментари Харесай

Защо Хари и Меган не са щастливи в САЩ

Преди към две седмици принц Хари и Меган Маркъл замениха канадския остров Ванкувър с Лос Анджелис . И въпреки крайната дестинация на пътешестване то им отвън кралския двор да е достигната, страстите, с които са придружени първите им дни в Щатите, не са тези, които чакаха.

И двамата са мощно обезпокоени както за пандемията, по този начин и за фамилиите си. А обществената изолираност и невъзможността да бъдат с най-близките си им се отразява още по-зле.

Няма подозрение, че Меган е била тази, която е избрала щата Калифорния за нов непрекъснат дом. От една страна - с цел да бъде покрай Холивуд, а от друга - с цел да е и до обичаната си майка. Но откогато са в Съединени американски щати, Маркъл не е имала опция да се види с Дория Рагланд .
 Снимка 412962

В момента те са на към 20-30 километра разстояние една от друга. Въпреки това, херцогинята на Съсекс съблюдава строго разпоредбите за обществена отдалеченост и не е отишла на посетители в майчиния дом.

Тази обстановка доста натъжава Меган , която с неспокойствие очакваше да прегърне майка си. Но сега двете си приказват единствено по обществените мрежи, където баба Дория се радва и на порасналия Арчи.

Не по-малка е тъгата и на Хари, който пък е на хиляди километри от фамилията си. Въпреки че самичък взе решението да стартира живота си надалеч от кралския двор, раздялата с най-близките му май се оказва по-трудна, в сравнение с е предполагал, написа ET.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и привилегиите, които изгубиха
Привилегиите, с които Хари и Меган се разделиха

Нов живот, ново начало

Особено в този момент, в тези сложни време, като татко му Чарлз съумя да се пребори с ковид, а баба му е в изолираност, принцът се усеща като че ли е избягал от проблемите и отговорността си .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР