Преди около две години трябваше да се проведе музикален фестивал,

...
Преди около две години трябваше да се проведе музикален фестивал,
Коментари Харесай

За какво разследват Бела Хадид и Кендъл Дженър

Преди към две години трябваше да се организира музикален фестивал, който да събере на едно място доста звезди, модели и реализатори.
 Бела Хадид, Дейвид Бекъм, списание Love и Moving-Image Issue - известни персони и техните къси истории
Малките секрети на Бела Хадид, Дейвид Бекъм и още куп звезди

Списание LOVE за персоналния живот на известните

Става дума за Fyre Festival , за който Netflix и Hulu направиха документални филми, с цел да надникнем зад кулисите и да разберем какво се е случило.

Fyre Festival трябваше да се състои на Бахамите и да предложи на всички свои посетители повече от първокласни условия, с цел да си прекарат незабравимо. Е, незабравимо е било, тъй като първите хора, които са пристигнали, са заварили цялостна бедност и от тях се е очаквало да спят на палатки на плажа, вместо в първокласни стаи.

Така се стигна до прекратяването на фестивала още преди да е почнал. Ето за какво един от уредниците Били Макфарланд беше наказан на шест години затвор поради машинация.
 Victoria's Secret 2018, Адриана Лима, Бела Хадид, Джиджи Хадид, Елза Хоск и още от най-впечатляващите модели
Шоуто на Victoria`s Secret в секси фотоси

Как заблестяха " ангелите "

За да привлекат вниманието на всички инфуенсъри и заможни хора, уредниците прибягват до услугите Кендъл Дженър, Бела Хадид, Емили Ратайковски, Хейли Болдуин и други.

На организацията, която е предоставила услугите на някои от моделите, са били платени 1.2 милиона $ за реклама. Сега се оказва, че ще подлежат на следствие за това. Ситуацията не е по никакъв начин удобна и за звездите, на които е платено настрана, с цел да популяризират фестивала в обществените си мрежи.
 Селест Барбър, Рита Ора, Бела Хадид и Емили Ратайковски - по какъв начин австралийската актриса пародира известни персони
Кой е по-секси

Падаме от смях

Според HYPEBEAST, на Кендъл Дженър са били платени 250 000 $ за това. На рапъра Soulja Boy пък 115 000 $ . Те също ще бъдат разследвани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР