Преди около 2 седмици боксовият свят бе разтърсен след новината

...
Преди около 2 седмици боксовият свят бе разтърсен след новината
Коментари Харесай

Мъката е пълна! Вдовицата на загиналия боксьор: Двегодишният ни син го молеше да си отвори очите

Преди към 2 седмици боксовият свят бе разтресен след новината за кончината на руснака Максим Дадашев, който умря в болница от раните си на кръга.

``
реклама

Сега вдовицата на спортиста Елисавета излезе със сърцераздирателни разкрития, като разгласи, че към момента не е споделила на двегодишния им наследник за гибелта на татко му, написа Блиц.

" Моят наследник се сбогува с него в болничното заведение. Не можех да не му разреша да го направи. Може би беше неточност, тъй като не трябваше да вижда това. Максим лежеше целия в тръби и капкомери. Имаше несъмнено 30 или 40 капкомери. Цялата стая беше цялостна с тръби, апаратури и цилиндри. Нашето дете видя всичко. Беше доста тежко за него ", описа вдовицата.

" Синът ми хвана ръката на Максим, когато той беше в кома и му сподели: `Тате, отвори си очите, апелирам те. Дойдох да те видя. "

" Казах му, че татко му е болен. След 2, 3 вечери той се разсъни и искаше да се обадя на татко му. Сега ни би трябвало психиатър. Все още не съм му споделила за гибелта ", сподели още Елисавета.

Припомняме, че Максим Дадашев влезе по неотложност в болница след борбата си със Субриел Мата, който го победи с механически нокаут в 11 рунд на 19 юли. Няколко дни по-късно руснакът умря от раните си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР