Преди официалното си заминаване за Канада принц Хари проведе последен

...
Преди официалното си заминаване за Канада принц Хари проведе последен
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън “губи брат” в лицето на принц Хари

Преди формалното си тръгване за Канада принц Хари организира финален сърдечен диалог със снаха си Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям беше доста разчувствана при сбогуването.

Вече е публично, Меган Маркъл и принц Хари се настаниха в Канада, където стартират новия си живот, надалеч от разтърсванията, присъщи на английското кралско семейство. Заминаването беше сърцераздирателно за доста членове на това семейство, изключително за кралица Елизабет Втора. Много е тъжно правнукът ти да бъде толкоз надалеч, преди същински да го опознаеш. Меган и Хари, които няма да могат да се върнат в скоро време заради коронавирусната зараза и ограничаващите ограничения в Обединеното кралство, оставиха нерешени връзки: тези с принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Двамата синове на принц Чарлз от няколко години са скарани. Прекъсната връзка е нарушена, което наранява Кейт Мидълтън. Тя е тъжна да види братята, толкоз близки в миналото, да не могат да си приказват. Според източник за Women’s Day New Zealand, херцогинята е изразила тъгата си по своя зет.. „ Кейт знаеше, че това е евентуално последният път, когато има опция да показа възприятията си. Изглеждаше извънредно разчувствана “, споделя източникът. Тази, която има усещане, че “губи брат ”, колкото да се е сдържала да не избухне в сълзи: “Очевидно тя беше на прага да заплаче, когато му сподели, че неналичието на другарство и контакт, както преди, по този начин и след преместването му в Канада доста я е наранило, както и принц Уилям “, сподели източникът.
Остава вярата, че откакто премине тази огромна коронавирусна рецесия, синовете на лейди Даяна ще намерят пътя назад към братската обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР