Преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд облачността от

...
Преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд облачността от
Коментари Харесай

Денят започва със слънчево време, следобед ще нахлуят облаци


Преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд облачността от североизток ще се усили и вплътни и по здрач на обособени места, основно в североизточните региони, ще има слаби валежи от дъжд, а в планинските - от сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който в Източна България по здрач ще се ориентира от север. Максималните температури ще са от 4 до 9 градуса, за София - към 5, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане след обяд ще се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, само че след обяд облачността ще се усилва и вплътнява. Привечер, на обособени места, ще има слаби превалявания от сняг. Ще духа мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, на 2000 метра – към минус 7.

По Черноморието преди обяд ще има слънчеви часове, само че по-късно денем облачността ще се усилва и вплътнява. Едва по здрач на обособени места, основно по Северното Черноморие, ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от северозапад, който последователно ще се ориентира от север. Максималните температури ще са 6-8 градуса. Температурата на морската вода е 6-7. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР