Преди няколко седмици в САЩ, Европа и Китай започнаха продажбите

...
Преди няколко седмици в САЩ, Европа и Китай започнаха продажбите
Коментари Харесай

Ново обновяване за OnePlus 6 добавя редица полезни възможности

Преди няколко седмици в Съединени американски щати, Европа и Китай започнаха продажбите на смарт телефона OnePlus 6 със стъклен корпус и оптична стабилизация на камерата. Но някои функционалности липсваха и в края на тази седмица китайската корпорация ги добави с едно огромно възобновяване.
OnePlus добави портретен режим за предната камера. Така стана допустимо снимането на автопортрети с размиване на задния декор. Ефектът боке се реализира благодарение на специфични логаритми с машинно образование.



Новият фърмуер трансформира метода на обрисуване на заряда на акумулаторната батерия. Сега той се демонстрира и в проценти. Новият ъпдейт усъвършенства качеството на аудиото. Добавен е режим „Не ме безпокойте“ и е усъвършенствана потреблението на електрическа сила от акумулаторната батерия.

Имаше недоволства, че новият смарт телефон не работи устойчиво при потреблението на две SIM-карти. Новият фърмуер оправя и този проблем, и неговото инсталиране е мощно целесъобразно.

Обновяването за OnePlus 6 към този момент се популяризира по безжичен път в Европа, Съединени американски щати и Китай. Производителят акцентира, че няма кака всички смарт телефони да бъдат актуализирани едновременно и процесът ще продължи няколко дни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР