Преди няколко седмици в мрежата се появиха изображения на смартфон,

...
Преди няколко седмици в мрежата се появиха изображения на смартфон,
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A71 и A51 - всичко за новите смартфони на компанията

Преди няколко седмици в мрежата се появиха изображения на смарт телефон, които сякаш посочваха по какъв начин ще наподобява Samsung Galaxy S11.

Изглежда, че всички сме били в неточност, откакто през вчерашния ден, 12 декември, Samsung показа два страхотни телефона от междинен клас, които изцяло кореспондират с изображенията.

Samsung Galaxy A71 и A51 са телефони със страхотни характерности и налични цени. В огромна степен ни демонстрират и какво бихме могли да чакаме от Galaxy S11 като дизайн и екстри.

Galaxy A71

По-големият A71 е с 6.7-инчов Super AMOLED екран с резолюция от 1080 х 2400 пиксела и с вградена в горната си част кръгла селфи камера с 32 мегапиксела, сходна на тази в Galaxy Note 10.

Една от огромните новости е материалът, от който са направени и двата модела. Той е композиция от стъкло и пластмаса, което би трябвало да го прави по-издръжлив от стъклените разновидности.

На гърба на устройството виждаме продълговатия камерен модул, който фигурираше и на фотосите отпреди няколко седмици. В него са поместени общо четири датчика - основна 64-мегапикселова камера, 12-мегапикселова камера за широкоъглъни фотоси, 5-мегапикселов датчик за дълбочина и 5-мегапикселов датчик за макро фотоси.

По отношение на чиповете A71 разполага със Snapdragon 730 и разновидности с 6GB RAM и 8GB RAM, и 128GB.

От Samsung са заложили на много огромна батерия с 4500mAh, която можем да включим в 25-ватово зарядно за супер бързо зареждане.

Засега не знаем какъв брой ще коства телефонът или по кое време тъкмо ще се появи, само че упованията са, че моделът ще излезе на пазара през февруари.

Galaxy A51

Galaxy A51 е по-компактен и със напълно малко по-занижени характерности.

Екранът е с диагонал от 6.5 инча. Но другата по-важна разлика е, че процесорът не е Snapdragon, тъй като от Samsung явно са решили да заложат на личния си Exynos 9611.

Задните камери и при този модел са четири, като разликата е единствено в главният датчик - при A51 той е с 48 мегапиксела.

Отново имаме два разновидността за RAM, само че тук можем да избираме и сред две варианти за памет - с 64GB или 128GB.

Батерията също е по-малка и разполага с 4000mAh, а зареждането може да се случва с адаптори до 15 вата.

Galaxy A51 ще излезе на пазара няколко дни преди края на декември и ще се продава за едвам 350 $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР