Преди няколко седмици в интервю за Марка суперагентът Мино Райола

...
Преди няколко седмици в интервю за Марка суперагентът Мино Райола
Коментари Харесай

Мино Райола води звездните си клиенти в Реал Мадрид

Преди няколко седмици в изявление за " Марка " суперагентът Мино Райола разкри, че чака най-сетне да докара огромно име в Реал Мадрид, и то още през това лято. В момента единственият състезател на " белите ", който е представляван от родения в Италия холандец, е Алфонс Ареола, притеглен чартърен от Пари Сен Жермен.

В днешния си брой " Марка " твърди, че босовете на Реал желаят не е един, а цели трима от огромните звезди на Райола. С тях суперагентът може да направи " гражданска война " на " Сантиаго Бернабеу ". На първо четене незабавно излиза името на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, който от много време е трансферна цел на Зинедин Зидан. Според " Марка " възможното привличане на французина към този момент наподобява доста по-лесна задача поради непрестанно понижаващата му се цена.

Не Погба обаче е цел №1 на Реал за това лято. Тази роля е за сензацията на европейския футбол - вундеркиндът на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. 19-годишният нападател мина в немския клуб през януари, само че с уловката, че в контракта му с " жълто-черните " има ниска откупна уговорка, която дава опция на Райола да държи бъдещето му в ръцете си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР