Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели

...
Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели
Коментари Харесай

Шеф Петров се натресе на Манчев

Преди няколко седмици началник Иван Манчев събра близки и другари на изтънчен коктейл по случай показване на новата си книга „ Кошмари и фантазии “. На празненството обаче се появил и неговият сътрудник началник Борис Петров, който нашумя около изявата си в последния сезон на „ ВИП брат “. Кулинарят обаче, не бил поканен на събитието

Преди началото на събитието кореспондент на „ ШОУ “ дочу диалог сред Таньо Шишков, който е дясната ръка на Манчев, и Деси Цонева. Двамата обсъждаха началник Петров, за който Деси попита дали е канен. Реакцията на Шишков бе показателна. Уви, малко по-късно на вратата се изтърси и самият Петров. Той поздрави сътрудника си кулинар и даже даде 30 лв. за книгата му.

Явно Петров не асимилира какъв брой е недолюбван от своите сътрудници. Или пък се пробва да почисти имиджа си и да стопи ледовете с известните готвачи.?! Факт е обаче, че е новобранец в кулинарните среди. Има изказвания, че това се дължи и на изискания му ресторант, който е посещаван от заможни политици и предприемачи, което нервира изключително доста съперниците му.

Отношението на Манчев към Петров е напълно разумно. Устатият готвач неведнъж е плюл по него и предаването „ Кошмари в кухнята “, което води Манчев.

„ Манчев няма потенциала на Гордън Рамзи, няма философията му. За Манчев беше доста значимо да се демонстрира по малкия екран. Той не е готвач. Той е управител. Неговата цел беше да мине на всички равнища “, разяснява началник Петров в изявление за „ ШОУ “ преди време. А отрицателните му мнения не са само към Манчев.

Той не се схваща с нито един от корифеите на черпака. На ВИП коктейла на Иван Манчев забелязахме неговите сътрудници Таньо Шишков, Ути Бъчваров, Виктор Ангелов, тв водещата Галя Щърбева, Деси Цонева, Славена Вътова, Ники Кънчев и други След като никой не удостои началник Петров с повече от две приказки, той бързо се изниза и напусна събитието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР