Преди няколко седмици се появи зарядно, чийто модел е EP-TA845.

...
Преди няколко седмици се появи зарядно, чийто модел е EP-TA845.
Коментари Харесай

Това е 45-ватовото зарядно на Galaxy Note 10 Plus - ще се купува отделно

Преди няколко седмици се появи зарядно, чийто модел е EP-TA845. То е 45-ватово и съответства със сериозните клюки, че Galaxy Note 10 ще поддържа такова зареждане. Веднага се заприказва, че точно това ще е зарядното на новия телефон. Вече имаме по-основателна информация да сметнем, че това може да е по този начин.

Новата информация гласи, че 45W бързо зареждане ще се поддържа единствено за Galaxy Note 10+. Освен това, зарядното ще би трябвало да бъде закупено настрана. Изглежда, че неговата цена ще е 50 евро.

GalaxyClub осведоми, че много магазини в Европейски Съюз към този момент са присъединили устройството в предлаганите си артикули. Ще е налично в два цвята – черен и бял, като надлежно номерата на моделите са TA845XBEGWW и EP-TA845XWEGWW.



В никоя от продуктовите страници не се загатва, че е предопределено тъкмо за този телефон, само че спомагателната информация ни разрешава да предположим, че е по този начин.

Най-вероятно Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ ще идват в кутията с EP-TA800 25W зарядно. Такова има в кутиите на Galaxy S10 5G, Galaxy A70 и Galaxy A80. То ще предлага бързо зареждане, само че искащите да се допрян до цялостния капацитет ще би трябвало да бръкнат в джобовете.

Има доста въпроси за какво 45-ватовия вид ще се предлага настрана, откакто се чака Galaxy Note+ да се търгува на цени от 1149 евро. Получава се по този начин, че телефонът ще се популяризира с дадена функционалност, само че за нея би трябвало да се заплати в допълнение върху към този момент високата цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР