Преди няколко седмици немският тенисист Филип Колшрайбер намекна, че обмисля

...
Преди няколко седмици немският тенисист Филип Колшрайбер намекна, че обмисля
Коментари Харесай

Немски елитен тенисист пред отказване

Преди няколко седмици немският тенисист Филип Колшрайбер загатна, че обмисля своето отдръпване от професионалния тур. Германецът към този момент 20 години е измежду експертите в тениса и записа някои много положителни резултати в своята кариера.

36-годишният Колшрайбер доближи до номер 16 в света и несъмнено ще бъде запомнен като един от най-хубавите немски тенисисти. Сега, в ново искрено изявление, представителят на Германия още веднъж показа, че краят за него наближава.

„ Във времето без шампионати имах опция да помисля върху доста неща. Паузата ми оказа помощ да осъзная още по-ясно, че краят на кариерата ми е близо. Скоро в действителност ще се откажа, само че това няма да се случи непринудено, не съм от хората, които ще кажат, идващият шампионат ще е финален за мен. В тези времена на пандемия се занимавах с най-различни неща и съм удовлетворен, че открих нови хоризонти пред себе си. Разсъждавам и върху бъдещето след тениса, човек би трябвало да е квалифициран за всичко. Бих желал да оказвам помощ на младите немски гении, когато се откажа, считам, че мога да им предам своя опит и да оказвам помощ с скъпи препоръки “, сподели Колшрайбер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР